فیزیوتراپی کمر
فیزیوتراپی کمر چیست؟
کمر به عنوان هسته مرکزی بدن دچار بعضی از آسیب ها می شود درمان هایی که میتواند در ناحیه کمر انجام شود به دو دسته بسته و باز تقسیم میشود درمان بسته مانند فیزیوتراپی میتواند با تاکید بر بافت های آسیب دیده برای انواع دردها و اختلالات ناحیه کمر موثر واقع شود در ادامه با اعمال فیزیوتراپی و نحوه اثر آنها در اختلالات کمر آشنا خواهید شد و سپس انواع تمرینات کمر را برای پیشگیری و درمان خواهید دید.
فیزیوتراپی کمر برای چه بیمارانی انجام میشود؟
در اکثر موارد، علت درد در ناحیه کمر جدی نیست و میتوان با انجام چند اقدام احتیاطی و درمانی در خانه، در مدت چند هفته به راحتی برطرف شود. اما در مورد علائمی که مدت زیادی از شروع آنها میگذرد و برطرف نمیشوند، ممکن است نیاز به ارزیابی کامل و تشخیص توسط یک فیزیوتراپیست با تجربه برای مشاوره و برنامه جامعتر باشد. فیزیوتراپی به عنوان یکی از بهترین راهها برای از بین بردن کمردرد و جلوگیری از نیاز به جراحی ظاهر شده است. تمرین فیزیوتراپی آن شامل تمرینات حرکات کششی و تقویتی، اصلاح سبک زندگی، جلوگیری از صدمات بیشتر کمر، درمان دستی و ترکیبی از تکنیکهای دیگر برای تسکین طولانی مدت است.
علائم کمر درد چیست؟
از مهمترین دلایل کمر درد وضعیت بد نشستن، سبک بد زندگی، خم شدن مکرر رو به جلو و بلند کردن وسایل سنگین است. به طور معمول، افرادی که در محیطی کار میکنند که باید به مدت طولانی بنشینند این نوع مشکل کمر درد مکانیکی را تجربه میکنند. اگرچه این یک مشکل جدی نیست اما احساس درد مداوم یا درد در ناحیه پشت میتواند بسیار ناراحتکننده باشد. که با فیزیوتراپی برطرف می شود.
کمر درد در افراد مسن به یک حالت عادی تبدیل شده است. خانمها در دوران بارداری و بعد از حاملگی نیز در برابر کمر درد آسیبپذیر هستند که باید فیزیوتراپی انجام شود.
برخی از شایعترین بیماریهایی که منجر به کمر درد میشوند :
- پرولاپس دیسک منجر به کمر درد
- پوکی استخوان
- تخریب مفاصل کمر
- کشش و رگ به رگ شدن (فیزیوتراپی کمر)
- پاسچر غیرطبیعی
- نشستن طولانی
- آرتروز
- ناهنجاریهای اسکلتی
- انعطافپذیری ضعیف در عضلات (فیزیوتراپی کمر)
- شکستگی
- سیاتیک
در مورد علائم مربوط به درد در قسمت تحتانی، میانی، یا فوقانی کمر یک روش درمانی ایدهآل محسوب میشود. تیمی از فیزیوتراپیستهای آموزشدیده حرفهای به شما کمک میکنند علت اصلی را از طریق ارزیابی استاندارد شناسایی کنید. در مورد راههای اصلاح وضعیت خود با درمانگر خود صحبت کنید. پیشرفت خود را در مورد نتایج درمان پیگیری کنید و برنامهریزی درمانی را بر اساس اهداف توافق متقابل انجام دهید تا بتوانید دوباره به وضعیتسابق خود بازگردید. اگر شما هر نوع درد یا ناراحتی را در قسمت تحتانی کمر خود تجربه میکنید، متخصصان فیزیوتراپی میتوانند با تهیه یک برنامه درمانی و بهبودی کاملاً اختصاصی به شما کمک کنند.